Company

1990: Január 1-vel megalakult a cégünk jogelődje SZERVOTECHNIKA GMK néven, Németh László vezetésével, 25 fős létszámmal. Társaságunk az akkori Csepel Szerszámgépgyár, a Budapesti Szerszámgépgyár, a CNC
vezérléseket gyártó EMG és VILATI mechanikus, elektromos és számítástechnikai szakembereiből állt össze. A munkatársaink az említett gyárakban a szerszámgépek összeszerelésével, élesztésével, üzembe helyezésével, szervizelésével és felújításával foglalkoztak.  A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karának 1979-es elvégzése óta CNC szerszámgépekkel foglalkozok. A Csepel Szerszámgépgyárban szervizmérnökként eltöltött évek alatt nagyon sok lehetőségem volt a CNC szerszámgépek szervízelését, összeszerelését, fejlesztését elsajátítani.

1994: A megnövekedett gépfelújítási igény miatt megvásároltuk az első 110 m²-es műhelyünket.

1995: Január 1-vel a GMK-ból megalapítottuk a NÉMTECH Kft-t.

1997: Jelentős lépés cégünk fejlődésében, amikor megvásároltuk és a követelményeknek megfelelően felújítottuk a Csepel Művek területén, az Acélcső utcában lévő 600 m²-es,  daruzott csarnokot. Jelenleg is itt folyik a bármilyen nagyságú és bonyolultságú szerszámgép felújító tevékenységünk, a kisjavítástól egészen a komplett generáljavításig.

2004: A felújított CNC és hagyományos szerszámgépek mellett egyre nagyobb kereslet  mutatkozott az új gépek iránt, ezért tevékenységi körünket ezek kereskedelmével bővítettük.  Kizárólagos magyarországi forgalmazási szerződést kötöttünk a STIMIN Szerszámgépgyárral, az általuk gyártott szerszámmarógépek, radiál fúrógépek, CNC marógépek és megmunkáló központok értékesítésére és a szerviz háttér biztosítására.

2004: Szerszámgép felújítási kapacitásunk növelését elősegítette a WALDRICH gyártmányú gépágy köszörűgépünk üzembeállítása. Ezen a gépen 4500 mm hosszúságig és 1450 x 1500 mm áteresztésig gépágyak, szánok, lemezolló kések, élhajlító prizmák és egyéb nagyméretű alkatrészek nagypontosságú  köszörülését tudjuk elvégezni.

2007: A kor kihívásának eleget téve forgalmazni kezdtük a nagy sebességű és nagy pontosságú TAKISAWA gyártmányú CNC esztergagépeket, az AKIRA SEIKI gyártmányú CNC megmunkáló központokat, a CHEVALIER CNC megmunkáló központokat, köszörűgépeket. A fenti szerszámgépgyárak teljes termékskáláját felölelő szerszámgépekről az alábbi magyar nyelvű honlapokon részletes ismertetőt talál:

A Csepel Művek Acélcső u. 1-17 alatt található bemutató termünkben ezek közül néhány állandóan, működés közben megtekinthető.

 

Reméljük, rövid tájékoztatónk felkeltette érdeklődésüket cégünk iránt és hamarosan üzleti kapcsolat alakul ki közöttünk.

Üdvözlettel:

László Németh
villamos mérnök 
director

 
Select Language
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
Contact

NÉMTECH Ltd.

Headoffice:
H-1112 Budapest
Lanka street. 16.
Post address:
H-1506 Budapest
Pf. 115.
Address:
H-1211 Budapest
Csepel Mûvek
Acélcsõ st. 1-17
 
Telephone:
+36-1-246-1721
Fax:
+36-1-246-1721
Mobil:
+36-30-9515-605
 
E-mail: 
nemtech@nemtech.hu


Contact person:
László Németh  
director